Despre noi

      Infiintata in anul 1997, compania II « S.URITU » a evoluat intr-un ritm rapid, intr-un mediu puternic competitiv. Acest lucru a fost posibil datorita perseverentei de a activa intr-un domeniu de activitate deloc favorizat – agricultura, precum si increderii in viitorul de succes al firmei.


      Toate aceste lucruri au necesitat multa munca, o echipa bine sudata, selectarea furnizorilor pe principiul performantei acestora, gasirea de noi cai de optimizare a costurilor, in paralel cu creşterea gradului de satisfacţie a clienţilor prin raportul calitate/ pret, instruirea continua a personalului, aplicarea tehnologiilor moderne, castigarea unui sentiment de incredere din partea partenerilor.
     

Activitatea firmei noastre are mai multe directii :

  • producerea si comercializarea de seminte de legume, seminţe de plante furajere ;
  • producerea si comercializarea legumelor ;
  • producerea, prelucrarea si comercializarea fructelor, in special a prunelor ;
  • produccerea de material saditor si a puietilor;
  • servicii de consultanta in agricultura;
  • servicii de depozitare in frigider, prestarea serviciilor de lucrari agricole cu tehnica mecanizata performanta.
  • comercializarea produselor de fertilizare, tratare, a ingrasamintelor  si altor produse conexe.

 

 Aceste activitati sunt sustinute de parteneriatele durabile cu institutii de cercetare precum si cu intreprinderi de prelucrare a produselor agricole din Republica Moldova, cat si de peste hotare.

  

II « S.URITU » se afla intr-o permanenta evolutie, proces realizat prin generarea si pastrarea unui sentiment de incredere, respect şi stabilitate in cadrul relaţiilor parteneriale de afaceri; imbunatatirea continua a produselor si serviciilor noastre prin îndeplinirea sau chiar anticiparea nevoilor clientilor; instruirea si motivarea personala a fiecarui angajat; largirea gamei de produse oferite precum si asigurarea controlului permanent a calitatii produselor si serviciilor oferite.

 

adsense

 

SEMINTE.MD 
   

II "S.URITU"

strada 31 August 1989, Nr.1F
or.Criuleni
Republica Moldova

   

Magazin Agricol

Contact

 Tel.: +373 (0) 248 22 578

Tel.: +373 (0) 78080914

   

 

Cautari cu Google

© 2021 Seminte.MD. All Rights Reserved.